Sorø
Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: fredag d. 21. august 2020

Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag

TV: fredag d. 21. august 2020

DR1

00:45  

Mord med dr. Blake (6)
Mord med dr. Blake (6) En polsk indvandrer findes død på skofabrikken, hvor han arbejdede. Dødsfaldet sætter dr. Blake på sporet af en række hæslige forbrydelser.

01:40  

Kystvagten (44:68)
Kystvagten (44:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

02:25  

Bonderøven 2017 (5)
Bonderøven 2017 (5) Nu skal tjørnehegnet laves til en ægte walisisk hedgelaying, og det sker ved hjælp af motorsav, egepinde og flettet pil. Frank begynder at realisere sin drøm om en gummivogn. Han vil lave en ny vogn ud af et gammelt rustent vognunderstel. Og så tager han til Fyn for at grave et rimelig stort kastanietræ op og flytte det hjem til Kastaniegården. Der kommer gang i smedjen for første gang. Essen tændes, og der smedes beslag til smedjedørene.

02:55  

Hammerslag 2018 (14)
Hammerslag 2018 (14) Der er ekstra mange hemmeligheder på programmet i aften, når Hammerslag tager fusen på hold Øst og Vest. Vi byder nemlig på tre boliger til næsten samme pris! Det ved mæglerne naturligvis ikke, og hvor meget kan man så få for den samme pose penge, hvis man skal købe bolig i Aarhus, Randers og Hobro? Vært: Christian Degn

03:40  

Guld i Købstæderne - Herning (4)
Guld i Købstæderne - Herning (4) Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det hedens hovedstad Herning. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes medbragte antikviteter og klenodier. Eksperterne skal blandt andet vurdere et dåbsfad, der efter sigende har tilhør St. St. Blichers far. Og så skal der sættes pris på et spil bord-kroket fra før 2. Verdenskrig. Når tingene er blevet vurderet, står tre professionelle opkøbere klar til at byde hinanden op, i jagten på at få de bedste ting med hjem. Blandt andet forsøger de at købe et maleri af L.A. Rings søn og elev, Ole Ring. Undervejs besøger vært Mette Bluhme Rieck nogle af byens interessante steder. Det fører hende til et kæmpe kunstværk, hvorved kunstneren selv ligger begravet.

04:40  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:35  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

06:28  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

06:30  

Råd til corona
Råd til corona Hvad betyder coronakrisen for din pengepung? Find ud af, hvor der er hjælp at få, og hvad du selv kan gøre for at få din økonomi bedst igennem krisen. Nina Munch-Perrin og økonomikorrespondent Casper Schrøder guider.

07:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:30  

Middelhavets navnløse lig
Middelhavets navnløse lig Over 35.000 migranter har mistet livet i deres forsøg på at nå til Europa siden år 2000. Størstedelen af dem er druknet i Middelhavet - verdens dødeligste rute. Her får vi eksklusiv adgang til et hold af retsmedicinske patologer, der forsøger at indetificere de navnløse lig. Hvad sker der med de døde? Og hvad gør familierne for at finde deres forsvundne slægtninge?

01:35  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Gud hvor godt (7:7)
Gud hvor godt (7:7) Om vores længsel efter det naturlige og vores mani for traditioner. Anna Lindman og Johanna Westman afslutter deres serie om mad og religion i skoven - stedet, hvor mange ikke-troende svenskere siger, at de bliver religiøse.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (31)
Søpapegøjernes ø II (31)

05:15  

Pingu
Pingu

05:20  

Masha og Bjørnen (8)
Masha og Bjørnen (8) Skyd løs

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (6)
Ramasjang Mysteriet V (6) Hvad er en cirkusdirektør uden sin hat? Det er et godt spørgsmål, for det er lige hvad cirkusdirektøren har fået stjålet! Men hvordan har det overhovedet kunnet lade sig gøre? Se om Kristian og Arthur kan finde ud af, hvem skurken er?

06:00  

Ernest & Celestine (9)
Ernest & Celestine (9)

06:15  

Superhelten Sprinter Galore (19)
Superhelten Sprinter Galore (19)

06:20  

Luk op Luk i - FØDSELSDAG
Luk op Luk i - FØDSELSDAG Sofie har fødselsdag i morgen, men Katrine er bange for, hun ikke er inviteret. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have fødselsdag.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:45  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

06:55  

Simon
Simon

07:00  

Gurli Gris III (21)
Gurli Gris III (21) En tur til månen

07:05  

Gurli Gris III (22)
Gurli Gris III (22) Bedstefar på legepladsen

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Raske Penge og Onkel Reje
Morgensang med Ramasjang | Raske Penge og Onkel Reje Onkel Reje har lige været på Jamaica, og han har tryllekrudt med hjem! Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

07:35  

Onkel Rejes Sørøvershow (10)
Onkel Rejes Sørøvershow (10) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Molly, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens lykkeamulet, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue, og se om Molly og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

08:00  

Oda Omvendt II (5)
Oda Omvendt II (5) Oda bygger en ny tidszapper, der kan sætte tiden i stå ved at lave tidslommer. Det bliver der god brug for. I børnehaven spiller Christiane og de andre børn fodbold, men Balder smider bolden i affaldsposen. Amalie fra Allerhøjeste Sted besøger igen børnehaven - nu må hver leg kun vare 30 sekunder! Balder hurtig-zapper Christianes afslappede far, men Christiane fortæller det til Oda Omvendt, og sammen får de atter vendt rundt på tiden. I campinghoppebolden bliver Oda og Balder uvenner.

08:10  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:25  

Motor Mille på maskintur (4)
Motor Mille på maskintur (4) Motor Mille elsker fart og store maskiner, og hun kan betjene mange af dem. Men da gadens børn spørger, om hun også kan sejle en speedbåd, er hun nødt til at sige, at hun aldrig har lært det, og at hun med det samme vil tage ud for at finde ud af, hvordan man gør. Det viser sig, at for at kunne sejle med høj fart, er man nødt til først at øve sig langsomt og i 8-taller.

08:40  

Vilde vidunderlige dyr: En lille hval, der jager og leger
Vilde vidunderlige dyr: En lille hval, der jager og leger En lille hval er ude og jage fisk. Den spiser mange fisk, men den kan også finde på at lege lidt med fiskene, før den spiser dem. Den lille hval ligner lidt en delfin og så hedder den det samme, som et andet dyr, som nogle børn har som kæledyr derhjemme. Kan du gætte hvad hvalen hedder?

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (15)
Vidundervovsen Vaffel (15) Vaffel og svømmepølen

 
DR1

09:05  

Morgensang
Morgensang Syng dagen godt i gang.

09:20  

Victoria III (5:8)
Victoria III (5:8) En irsk mand forsøger at skyde Victoria. Attentatforsøget får Victoria til at besøge Irland som den første britiske monark i hundredvis af år. Hun modtages af glade ansigter, men Albert deler ikke hendes opfattelse af velkomsten. Han tvivler kraftigt på, at kongehuset er så populært blandt irerne, som det ser ud til.

10:05  

Antikkrejlerne med kendisser (121)
Antikkrejlerne med kendisser (121) Nogle af Storbritanniens mest kendte antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:10  

Antikkrejlerne XIII (10)
Antikkrejlerne XIII (10) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

Bøger, der gør en forskel: Mathilde Walter Clarks "Huset ud
Bøger, der gør en forskel: Mathilde Walter Clarks "Huset ud Det er nogle af emnerne i Mathilde Walter Clark filosofiske essays. De store emner belyses gennem farverige anekdoter om en gravplads, hvor knoglerne stikker op af jorden og en gorillastatue, der bliver malet lyserød. Anekdoterne blander sig med personlige erindringer om sommerferier i USA, der ender i grumme historier om seriemordere. Vært Maria Månson taler med forfatteren, litteraten og giver ordet til læserne.

09:30  

Husdrømme på Sicilien (3:8)
Husdrømme på Sicilien (3:8) Det er påske på Sicilien, og Marie og Bill har taget nogle venner med, der skal hjælpe med renoveringen. Planen er at bytte det gamle køkken ud med et moderne køkken - men i sidste øjeblik kuldsejler planerne.

10:00  

Husdrømme på Sicilien (4:8)
Husdrømme på Sicilien (4:8) Byggefirmaet har lovet at være færdige allerede til sommer, hvilket giver Bill og Marie håb om snart at kunne flytte ind i deres sicilianske sommerhus. Marie får hjælp af en kunstnerven til at male væggene i det, der skal blive til døtrenes værelser. Samtidig får familien en trist besked hjemmefra.

10:30  

Småforbrydere og strissere (2:3)
Småforbrydere og strissere (2:3) "Jeg håber bare, han ikke har gjort det" Britisk dokumentar fra 2017. (Valley Cops) I byen Merthyr Tydfil i Wales kender alle hinanden, og strisserne og forbryderne er på fornavn med hinanden. Efter en stribe indbrud er både efterforskeren Mark Jones og lokalsamfundet på jagt efter synderen. Lokalsamfundet bruger de sociale medier og er hurtige til at identificere tyven. Men har de ret?

11:10  

Småforbrydere og strissere (3:3)
Småforbrydere og strissere (3:3) "Hvis de vil have fat i stoffer, finder de dem" Britisk dokumentar fra 2017. (Valley Cops) I byen Merthyr Tydfil i Wales kender alle hinanden, og strisserne og forbryderne er på fornavn med hinanden. Narkobetjenten Rhino står ansigt til ansigt med den 24-årige 'Morky'. De har kendt hinanden i årevis, men Morky er nu anklaget for at sælge heroin. Morky på sin side hævder, at nok er han ikke et af Guds bedste børn, men han har aldrig solgt narko.

11:55  

Arkitektens Hjem: Chris Thurlbourne (4:8)
Arkitektens Hjem: Chris Thurlbourne (4:8) Eva Harlou besøger arkitekten Chris Thurlbourne i hans hus i Højbjerg ved Aarhus. Det ligger på en grund fyldt med træer. Det er delvist opført af de træer, som er fældet for at gøre plads til huset, som nærmest fletter fingre med den omgivende natur. Det er et sted med plads til børn og med ekstreme naturoplevelser meget tæt på; fugle, dyr, træer, himmel, skyer, lyn, snestormens tuden og vinternattens mørke. Sendt første gang 22.03.11

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (4)
Flaskepost fra Stillehavet II (4) Efter tre dage og tre nætter på havet, kommer vi frem til Alcester. Vi får rigtig mange besøg. Sejlene skal sys, og vi tager på besøg på øen. For Vilja og Iben er der mange ting, der er nye

09:20  

Min lille hund Mester (9)
Min lille hund Mester (9) Thomas og Bibi beslutter at lave forårsrengøring og flytte rundt på møblerne i huset, inklusive Mesters hundekurv. De har brug for lidt forandring, forklarer de. Men selv om Mester aldrig bruger sin kurv, er han meget utilfreds med, at de sådan går og flytter rundt på den. Thomas fortæller Mester en historie om at være for forsigtig - hvis man ikke udvikler sig eller tager en chance engang imellem, så sker der ingenting. Mester er helt enig. Der er brug for forandring, og Thomas kan begynde med at vænne sig til at give ham flere frikadeller.

09:27  

Hunden Ib - speeder motoren op
Hunden Ib - speeder motoren op

09:30  

Sprinter Galore (7)
Sprinter Galore (7) Sprinter og Magnus bliver sat til at rydde op fordi Oldemor skal komme på besøg. Men da de er færdige med det kommer hun pludselig helt uanmeldt ind i stuen. Heldigvis ser hun ikke så godt, så hvis bare Sprinter kan spille hund så opdager hun ikke at han i virkeligheden er et rumvæsen. Men så kommer Heino på besøg...

09:45  

Far, mor og bjørn - Alt om dyr (7:8)
Far, mor og bjørn - Alt om dyr (7:8) Signe ønsker sig et husdyr. Det hører med til en rigtig familie, synes hun. Bruno er helt uenig! Men hvis det endelig skulle være, så en dinosaur! De spørger professor Bjørnehøj om hjælp, men hans råd er ikke helt klart, så i stedet ringer de efter deres gode ven, Sebastian. Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen og Sebastian Klein. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen.

10:10  

Op og hop (10)
Op og hop (10) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med MonsterBuster der viser, hvordan de varmer op til at buste monstre.

10:20  

Junglebogen (25)
Junglebogen (25)

10:30  

Kasper og Sofie II (19)
Kasper og Sofie II (19) Det er en stille dag i Haralds butik, så han lader Kasper tage sig af en kunde. Kasper tror, at det er det eneste Harald laver hele dagen, så Harald forklarer Kasper, hvor meget arbejde der ligger i at drive en butik. Senere kommer Sofie på besøg, og Kasper foreslår, at de skal lege butik. Harald, Hilde og Siri er overraskede, da de kommer hjem og finder prissedler på alle deres personlige ting, der sælges i Kasper og Sofies gadebutik.

10:45  

Vilde venner (10)
Vilde venner (10) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Kristine og Emil, der har vagten i klubhuset. De skal gøre rent i egernburet, klippe alle fårene og så skal de ud og redde en krageunge, der sidder fast i et fodboldmål.

11:05  

Monster Buster
Monster Buster Karl-Bertil er træt af sit fantasi-monster, som har pigge og kløer og kan blive så højt, at det stikker helt op igennem taget. Heldigvis ved MonsterBuster Jacinta lige, hvad der skal gøres - og med maling og seje knaldperler buster de monstret langt væk. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

11:20  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så møder Hr. Skæg to løjerlige dyr og synger en smuk kærlighedssang.

11:45  

Min oldefars historier - Sæbekassebilen
Min oldefars historier - Sæbekassebilen Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at en græshoppe spiser vorter? Tag med Lille Nørd på græshoppejagt, og se hvordan Katrine bliver reddet af en østrigsk mesterdirigent.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:15  

Bonderøven 2017 (6)
Bonderøven 2017 (6) På Kastaniegården sætter Frank gang i flere forsøg: I køkkenhaven har han plantet nogle jordbærplanter i en måtte af fåreuld, som skulle holde ukrudtet nede. Han er spændt på om jordbærrene kan gro i det. På marken sår han ølandshvede og nøgenbyg direkte ovenpå kløvermarken, så han undgår at pløje. Kernerne er indrullet i ler, og senere vil det vise sig om de overhovedet vil spire. Og nu skal de første hjemmelavede dørhængsler fra smedjen stå deres prøve - for kan dørene lukkes med dem monteret?

12:45  

Guld i Købstæderne - Holbæk (5)
Guld i Købstæderne - Holbæk (5) Guld i Købstæderne besøger denne sommer fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang går turen til Holbæk. Her står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes medbragte antikviteter og klenodier. Eksperterne skal blandt andet sætte pris på et såkaldt sladrekompas fra 1700-tallet, der har hængt over kaptajnens seng. Og så håber en lille dreng, at hans arvede tinsoldater ikke er meget værd, så han kan lege med dem. Når tingene er blevet vurderet, står tre professionelle opkøbere klar til at byde hinanden op, i jagten på at få de bedste ting med hjem. Og budene bliver høje på en gammel kinesisk gudefigur, som ejeren egentlig ikke regnede for noget. Undervejs besøger vært Mette Bluhme Rieck nogle af byens interessante steder. Hun får historien om, hvordan nogle holbækkere fra 1400-tallet tog sagen i egen hånd og fangede og bankede norske smuglere med stokke.

13:45  

Hammerslag 2018 (16)
Hammerslag 2018 (16) På Sjællands Odde kan man dyppe tæerne i både Kattegat og Sejerøbugten, og så er "Odden" et af de største sommerhusområder, vi har, i hele landet. Derfor har vi fundet hele tre sommerhuse på stribe, som hold Øst og Vest skal se, om de kan ramme prisen på i aften. Første sommerhus ligger i det populære Overby Lyng og ligner noget, der lige så godt kunne ligge i Canadas vildmark. Og så skal der sættes pris på en tidligere feriekoloni, der vækker minder om skoleudflugter og sure sokker. En ejendom der muligvis har den længste tilstandsrapport i hele Hammerslags historie, men charmerende er den også. Til sidst venter der et topmoderne sommerhus i første række til Kattegat. Vært: Christian Degn

14:30  

80 dage til sommerhus (5:6)
80 dage til sommerhus (5:6) Det nye køkken er endelig klar til at blive indrettet, men der er ikke tid til at slappe af, for Sara og Camilla har travlt. Anders bygger et spisebord af genbrugstræ, mens Nancy viser kusinerne, hvordan de kan lave deres egen opbevaringsløsning til sko og overtøj. Og så må Camilla tage kreative midler i brug, da hun skal prutte om prisen i en genbrugsbutik.

DR2

12:25  

Arkitektens Hjem: Jens Thomas Arnfred (5:8)
Arkitektens Hjem: Jens Thomas Arnfred (5:8) Arnfred deler en 240 år gammel lejlighed inde i København med 3 andre i et uforpligtende bofællesskab omkring bad og køkken. Jens Thomas Arnfred er en af grundlæggerne af Tegnestuen Vandkunsten, Tegnestuen har haft en enorm produktion, og står som den helt store boligbygger, som forstædernes fornyer og mester. Deres huse hører til de mest humane, artistisk opfindsomme og socialt nyskabende. Sendt første gang 29.03.11

12:55  

En statsanklagers død: Nye beviser
En statsanklagers død: Nye beviser Kriminaleksperter undersøger blodstænk for at afgøre, om Alberto Nisman blev myrdet. Mens Nismans kollega, Diego Lagomarsino, bliver interviewet om sin forbindelse til den afdøde statsanklager.

14:00  

En statsanklagers død: Løgnens magt
En statsanklagers død: Løgnens magt Hovedaktørerne i AMIA-sagen kommer med modstridende forklaringer. Derfor afhøres spionchef Antonio Stiuso igen. Hvem taler sandt?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne III (10)
Ramajetterne III (10) Der er dårlig stemning i Ramasjang Lufthavn. Sus har fået ansvaret for at lave en sikkerhedsvideo. Men Øvst, Finn Falk og Flummer er misundelige og nedlægger arbejdet. Pludselig tager videoproduktionen en uventet drejning.

12:50  

TV AVISEN for dyr - Hønen eller ægget? (12)
TV AVISEN for dyr - Hønen eller ægget? (12) Musen Albert har vundet musenes store ædekonkurrence og håber på, at præmien er en masse ost. Reporteren Stefan besøger hønsenes diskussionsklub, hvor hønsene igen i år diskuterer spørgsmålet: hvem kom først - hønen eller ægget? Der er også dyregymnastik med anden Torsten, en vejrudsigt fra vejrhanen Verner og en trafikmelding fra myrenes myldretid, hvor der er opstået en myre-trafikprop på myrenes motorvej

12:55  

Didrik Drage (9)
Didrik Drage (9)

13:10  

Kika og Bob (22)
Kika og Bob (22) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den Sure Mand i det store hus har taget målene fra fodboldbanen, og han laver dem om til havemøbler. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fodboldmålene tilbage.

13:45  

Det store Ramasjang Mysterie 4
Det store Ramasjang Mysterie 4 Hanne får en ny idé til, hvordan hun kan skaffe Kristian af vejen. Hun vil lade Ronnis dræbermyrer spise ham. Alt imens har Fru Pudderkvast sendt My og Frede ud i skoven på sporet af Kristian. Men nogen udspionerer dem.

14:00  

Kanonkongen Freja (5:8)
Kanonkongen Freja (5:8) Far glemmer at komme til en samtale med Frejas lærer Janni. Han er ked af det, fordi han har mødt sin gamle chef, og vil bare sidde og sunde sig på en bænk. Det gør Freja bange, for tænkt hvis far aldrig kommer hjem eller er alkoholiker - de sidder nemlig rigtig tit på bænke. Det siger Asger i hvert fald. Heldigvis ligger Asger også inde med løsningen på problemet. Alt drikkeligt i huset må hældes ud. Og det bliver det. Godt nok bliver det hele lidt mere vildt og lidt mere pjattet end de to venner har aftalt. Og så kommer Valde hjem. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:00  

Mord med dr. Blake (11)
Mord med dr. Blake (11) Dr. Blake vender hjem fra Kina og kastes straks ud i en ny og meget ømtålelig sag. Ballarats nyvalgte borgmester findes død for foden af rådhustrappen. Adskillige af byens spidser havde grund til at ønske at slippe af med ham. Og det bliver også hurtigt klart, at dr. Blake heller ikke har mange venner tilbage i byen.

16:00  

Mord med dr. Blake (12)
Mord med dr. Blake (12) Rock'n'roll er kommet til Ballarat. Byen er nærmest delt i to lejre, for og imod den nye dille. Da en ung rock'n'roll-stjerne kollapser i armene på sine fans, er det op til dr. Blake at opklare det mystiske dødsfald.

16:55  

Victoria III (6:8)
Victoria III (6:8) Kongehuset inviterer til bal for at fejre prins Arthurs dåb. Samtidig bliver kongefamiliens private raderinger offentliggjort i avisen. Victoria er fortvivlet. Hvordan skal folket kunne respektere deres dronning, når det har set hendes familie i den slags hjemlige og private situationer?

17:40  

En ny begyndelse IV (11:12)
En ny begyndelse IV (11:12) Sygeplejersken Sarah Adams er vendt hjem til Australien efter 20 år i udlandet. Den rige familien Bligh har skaffet hende arbejde i en idyllisk landsby tæt på deres smukke gods, og Sarah er blevet knyttet sammen med familien for altid - på godt og ondt.

DR2

15:05  

For hundrede år siden (2:3) - I storbyens favn
For hundrede år siden (2:3) - I storbyens favn Dansk historieserie fra 2018 I 1918 er danskerne angrebet af forlystelsessyge. På trods - eller på grund - af tidens store begivenheder og alvor er der voldsom gang i gaderne i de danske byer. Antallet af beværtninger og dansesteder mangedobles. Nye kæmpebiografer og sportsklubber skyder op overalt, magasinpressen har kronede dage og den 8 timers arbejdsdag er lige rundt om hjørnet. Der er mærkbart mere fritid end for tyve år siden. Og det er ikke kun gullaschbaronerne, der fylder biograf- og revysalene ud, men også de jævne danskere. Samtidig er teknologien for alvor ved at ændre hverdagen. Cykler, biler, eldrevne sporvogne, flyvemaskiner øger tempoet, og moderne togstationer som Nørreport i København åbner. Vært: Liv Thomsen. Sendt første gang 14.11.2018

15:50  

For hundrede år siden (3:3) - Krig og kunst
For hundrede år siden (3:3) - Krig og kunst Dansk historieserie fra 2018 I 1918 går verdenskrigen ind i sit sidste blodige år. De danske aviser er fyldte med krigstelegrammer, og levende billeder af en flok udmagrede krigsfanger i Horserødlejren gør stærkt indtryk. Det føles som om verdenen er splintret i atomer. Og det kan ses i kunsten. Der bliver råbt og skreget, næsten som om man forsøger at overdøve kanoner fra Vestfronten og bolsjevikkernes trampen. Avantgarden dyrker maskinerne, krigen og katastroferne og har hverken før eller siden haft så stor en gennemslagskraft.Samtidig er kvinder ikke længere kun muser, men også udøvende kunstnere i deres egen ret. Vært: Liv Thomsen Sendt første gang 21.11.2018

16:35  

Disasters engineered eps.1-10
Disasters engineered eps.1-10 Tjernobyl, Challenger, Hindenburg, Deepwater Horizon. Navne, som vi ikke husker for de enorme ingeniørbedrifter, som de i starten var - men for de frygtelige ulykker, som de blev. Denne serie udforsker historierne bag verdens største ingeniørtekniske katastrofer. Hvorfor sank Titanic? Hvordan kunne hundredtusindvis af mennesker blive forgiftet i Bhopal i Indien? Og hvad kan vi lære af disse forfærdelige fadæser?

17:20  

Disasters engineered eps.1-10
Disasters engineered eps.1-10 Tjernobyl, Challenger, Hindenburg, Deepwater Horizon. Navne, som vi ikke husker for de enorme ingeniørbedrifter, som de i starten var - men for de frygtelige ulykker, som de blev. Denne serie udforsker historierne bag verdens største ingeniørtekniske katastrofer. Hvorfor sank Titanic? Hvordan kunne hundredtusindvis af mennesker blive forgiftet i Bhopal i Indien? Og hvad kan vi lære af disse forfærdelige fadæser?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (44)
Gurli Gris VII (44)

15:15  

Gurli Gris VII (45)
Gurli Gris VII (45)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Piger i det fri

16:35  

Paw Patrol (21)
Paw Patrol (21) Vovserne redder lejr-turen + Vovserne får padde-problemer

17:00  

Det store Ramasjang Mysterie 1
Det store Ramasjang Mysterie 1 Kristian er blevet kidnappet, og politiet har ingen spor. My er fast besluttet på at finde ham. Men hun vil ikke gøre det alene - mon hun kan få sin ven Frede til at hjælpe? Og hvem er det, der har taget Kristian til fange?

17:15  

Heino i vildmarken
Heino i vildmarken

17:30  

Luk op Luk i - FØDSELSDAG
Luk op Luk i - FØDSELSDAG Sofie har fødselsdag i morgen, men Katrine er bange for, hun ikke er inviteret. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at have fødselsdag.

17:50  

Sikker & Søn IV (10)
Sikker & Søn IV (10) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker sin egen bondegård med kokasser og det hele. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

20:00  

Alle mod 1 (2:10)
Alle mod 1 (2:10) Fredag aften i Alle mod 1 stiller endnu en modig dansker op mod resten af Danmark i en dyst, hvor det gælder om at komme tættest på det rigtige svar. Joakim Ingversen lægger krop til alverdens uforudsigelige og ofte halsbrækkende eksperimenter som ovenikøbet udføres live udenfor studie 5 i DR Byen. Mads Steffensen sørger for at styre slagets gang inde fra det varme studie. Aftenens modige deltager er Christian på 23 år fra Aarhus. Christian studerer til bygningsingeniør og mener selv, at han er særlig skarp til at tænke logisk.

DR2

18:05  

Why Can't I Sleep
Why Can't I Sleep Urets display stirrer på dig gennem mørket. Klokken er tre om morgenen, og du er stadig ikke faldet i søvn. Mange mennesker kæmper med søvnproblemer. Alene i England udskriver lægerne flere end 10 millioner recepter på sovepiller hvert eneste år. I programmet undersøger førende britiske søvneksperter, hvad vi kan gøre for at sove bedre om natten. En gruppe mennesker med søvnproblemer udsættes for en række forsøg, der skal afsløre, hvorfor de ikke kan sove - og hvad de kan gøre for at ændre deres liv.

18:55  

Huset på Christianshavn (69)
Huset på Christianshavn (69) "Noget om at skue hunnen på hårene" Manuskript: Karen Smith. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Larsen: Ove Sprogøe. Bo: Claus Ryskjær. I øvrigt medvirker: Helle Merete Sørensen, Lene Brøndum, Ole Ernst og Holger Vistisen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 15.maj 1976.

19:25  

Huset på Christianshavn (70)
Huset på Christianshavn (70) "Det er vistnok" Manuskript: Finn Karlsson efter idè af Johannes Møllehave. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. William: Jes Holtsø. I øvrigt medvirker: Søren Rode og Kirsten Peüliche. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 22.maj 1976.

20:00  

Lang historie kort
Lang historie kort Ellen og hendes venner slås med deres mere eller mindre selvforskyldt komplicerede kærlighedsliv og romantiske drømme. Gennem tre år følger vi vennernes bedste og værste kærlighedshistorier fortalt gennem otte kapitler, som alle udspiller sig ved forskellige festlige sammenkomster. Gruppen kæmper med idéen om det perfekte forhold og må revurdere, hvad sand kærlighed er. Medvirkende: Mille Lehfeldt, Peter Gantzler, Trine Dyrholm m.fl. Instruktion: May el-Toukhy.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (8)
F for får V (8)

18:15  

Kasper og Sofie (1)
Kasper og Sofie (1) Mødes igen

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (10)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (10)

18:40  

Pyjamasheltene II (13)
Pyjamasheltene II (13)

18:50  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:15  

Zorro (23)
Zorro (23) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VIII (24)
Svampebob Firkant VIII (24)

20:00  

Villads fra Valby
Villads fra Valby Villads har en livlig fantasi, som de voksne slet ikke forstår. Det betyder, at han tit overtræder de usynlige "voksenregler" for, hvad man må og ikke må. Især hans mor er optaget af, hvad der er rigtig og forkert, og af alt det, der kan gå galt. Det er ikke hans mening at bryde reglerne, men han er ikke klar til at overgive sig til en voksenverden - og måske er det i virkeligheden de voksne, der engang imellem skal opleve verdenen i børnehøjde. Baseret på Anne Sofie Hammers børnebogsserie. Medvirkende: Luca R.B. Coker, Iben Dorner, Frederik M. Nørgaard m.fl. Manuskript: Kristian Ibler og Frederik M. Nørgaard. Instruktion: Frederik M. Nørgaard. Fotograf: Morten Bruus. Scenograf: Peter de Neergaard. Musik: Frederik Konradsen og Max Vinding. Stills: Henriette Wybrandt og Christian Geisnæs. Produktion: Regner Grasten Film i samarbejde med bl.a. DR.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr

21:25  

Praktikanten
Praktikanten Livet som pensionist er temmelig opreklameret. Det mener i hvert fald den 70-årige enkemand Ben Whitaker. Han er begyndt at kede sig, og da han får mulighed for at blive seniorpraktikant i den unge iværksætter Jules' modefirma, slår han til. Det er ikke en verden, Ben er vant til at færdes i, men den elskværdige gamle charmør bliver hurtigt en succes. Medvirkende: Robert De Niro, Anne Hathaway, Rene Russo m.fl. Instruktion: Nancy Meyers.

23:20  

White House Down
White House Down Politimanden John Cale håber at blive livvagt for USA's præsident, men jobsamtalen går ikke helt efter planen, så John må nøjes med en rundvisning i Det Hvide Hus sammen med sin datter. Præcis samtidig bryder en svært bevæbnet paramilitær gruppe ind i den berømte bygning. Nu må John forsøge at beskytte ikke alene præsidenten, men også sin egen datter - og den amerikanske nation. Medvirkende: Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal m.fl. Instruktion: Roland Emmerich.

DR2

21:35  

Udsigten - den hårdeste straf
Udsigten - den hårdeste straf Dansk dokumentar fra 2020 Hvad er værst; at være tvunget til at kigge ind i en grå mur i Herstedvester Fængsel, eller sidde i sin celle i Nuuk og se ud over en af verdens smukkeste uendelige øde landskaber? Det er et af temaerne i dokumentaren "UDSIGTEN - den hårdeste straf", som gennem otte år følger byggeriet af Grønlands Ny højsikrede anstalt; det første egentlig lukkede fængsel i landet.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Circus, The eps.1-28
Circus, The eps.1-28

23:35  

Dokumania: Mord på parkeringspladsen (2:3)
Dokumania: Mord på parkeringspladsen (2:3) På trods af at politiet arresterer flere mistænkte i sagen om øksemordet på privatdetektiv Daniel Morgan, bliver ingen retsforfulgt eller dømt. Hvorfor fejler politiet i deres efterforskning?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:15  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:30  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

01:25  

Mord uden grænser (8:8)
Mord uden grænser (8:8) The Team. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2015 Jo mere efterforskerne opdager om Loukauskis kyniske metoder med menneskehandel og tvangsarbejde, jo tydeligere bliver det, at hans organisation er både veltrimmet og uhyggelig effektiv. Men politiet finder samtidig en vej til at indsnævre Loukauskis muligheder for at skjule sig. Mens Alicia og Harald jagter Loukauskis, finder Jackie Loukauskis ex-kone Dahlia myrdet. Uegnet for børn. Harald Bjørn: Lars Mikkelsen. Jackie Mueller : Jasmin Gerat. Alicia Verbeek : Veerle Baetens. m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm & Peter Thorsboe. Instruktion: Kathrine Windfeld. Foto: Lars Vestergaard. Musik: Jean-Paul Wall. Produktion: Nordisk Film og ZDF i samarbejde med bl.a. DR.

02:25  

Mord med dr. Blake (7)
Mord med dr. Blake (7) En sygeplejerske på et psykiatrisk hospital findes stukket ihjel. Patienten David Hoyle bliver fundet med mordvåbnet i hånden, og da han tilmed tilstår drabet, synes sagen at være opklaret. Men dr. Blake er ikke overbevist om, at det er sådan, sagen hænger sammen.

03:20  

Mord med dr. Blake (8)
Mord med dr. Blake (8) Udfordreren James Holbrook slår sin modstander ud af et populært tv-quizshow - hvorefter han findes død i garderoben. Dr. Blake konstaterer hurtigt, at der er tale om mord. Til gengæld er Blake og politiinspektør Lawson ikke enige om, hvem morderen er.

DR2

00:20  

Dokumania: Mord på parkeringspladsen (3:3)
Dokumania: Mord på parkeringspladsen (3:3) Sagen om øksemordet på privatdetektiv Daniel Morgen har varet i 33 år og har kostet 30 millioner pund. Her bindes de kompleske tråde sammen i mordsagen. Vil nogen afsløre, hvem det var, som slog Morgan ihjel?

01:05  

Appalachia - fattig men stolt
Appalachia - fattig men stolt Når man bor i et land med 50 stater og godt 320 millioner indbyggere, er det ikke mærkeligt, at diversiteten er stor. Komikeren W. Kamau Bell rejser gennem USA og udforsker alle hjørner af landet og dets forskellige nuancer, grupper og subkulturer. Appalachia-regionen er en af de fattigste områder i USA, men er stadig rig på historie og optimisme.

01:45  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, SOROE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0815065138