Sorø
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: torsdag d. 5. november 2020

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: torsdag d. 5. november 2020

DR1

00:25  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

00:30  

Taggart: Rottegift (2:3)
Taggart: Rottegift (2:3) Jim Taggart efterforsker en række mord forårsaget af rottegift. Unge Baird fra rotteudryddelsesfirmaet har stadig mareridt om natten, og købmand Fairlys middagsmad er forgiftet. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion: Alan MacMillan.

01:25  

Kriminalkommissær Barnaby XII: Mord ved 13. hul (1)
Kriminalkommissær Barnaby XII: Mord ved 13. hul (1) "Mord ved 13. hul". Barnaby er ikke ligefrem sportsfanatiker, men ikke desto mindre forsøger hans kone at overtale ham til at begynde at spille golf. Den magelige politimand er ikke begejstret for ideen, men snart må han alligevel en tur på golfbanen. Den lokale golfklub er nemlig blevet skueplads for et mord. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Martin Crisp: Nicholas Day. Instruktion: Richard Holthouse.

03:00  

Bonderøven (11:16) - Må det briste eller bære
Bonderøven (11:16) - Må det briste eller bære Frank og børnene er tilbage i Norge. De bor igen på gården hos Thorbjørn og Louise. Nu skal den samiske vinterhytte gøres færdig med hjælp fra venner og lokale beboere. Der bliver dog også tid til en fisketur sammen med Thorbjørn, Johan og Alma- når de alligevel skal op i højlandet for at samle vigtige træstykker til brug i byggeriet.

03:45  

Maddysten (3:8)
Maddysten (3:8) Maddystens seks tilbageværende familier skal denne gang lave fast food. Og de får travlt, da de skal servere friturestegt street food for 100 sultne gæster. Familierne skal også vise, at de kan tænke kreativt i en fart, når de skal lave en hurtig-ret udelukkende med ingredienserne fra et halvtomt køleskab. Til sidst skal familierne nyfortolke fast food-klassikeren: grillkylling med pommes frites. Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, madnørd Timm Vladimir og kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang.

04:45  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:15  

Dyrehospitalet (2:8)
Dyrehospitalet (2:8) I dag kommer en familie ind med en hundehvalp, den har spist barnets legetøj! Og så er der en lidt speciel henvendelse: Danmark ønsker at købe svenske elge for at starte egen elgstamme, noget der ikke er set siden stenalderen.

06:10  

Kontant: En giftig behandling
Kontant: En giftig behandling Det vrimler med reklamer fra virksomheder, som vil give dig et flot algefrit tag. Virksomhederne sprøjter kundernes tage med algemidler, men får kunderne det, de bliver lovet - og hvilke konsekvenser har algemidlerne for naturen? Kontant afslører snyd i branchen, brug af ulovlige midler og voldsomme konsekvenser for miljøet. Vært Jacob Kragelund. www.dr.dk/kontant

07:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

00:35  

Vanviddet i Waco (1:2)
Vanviddet i Waco (1:2) Amerikansk dokumentar fra 2018 (Waco: Madman or Messiah) Han var årsag til den mest dødbringende belejring i amerikansk historie. David Koresh - selvudråbt Messias i den amerikanske sekt Branch Davidian, hvis konflikt med myndighederne førte til åbent skyderi med FBI i 1993. Mere end 80 mennesker, herunder flere børn, blev dræbt, da politiet stormede sektens lejr i Waco, Texas. Nu, 25 år efter tragedien, fortæller overlevere historien - hvoraf flere stadig mener at 'Koresh' var Guds sendebud.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Teorien om det hele - med Holger Bech Nielsen (2:3) - Livet
Teorien om det hele - med Holger Bech Nielsen (2:3) - Livet Holger Bech skal bruge en babushka-dukke, et tavlekridt og mikroskop til at forklare livet i universet. Vi skal tæt på det stof som alt er lavet af, finde ud af om der er liv andre steder i universet og om Gud kan findes et sted i det hele. Tag med på en kosmisk rejse i universet, fra den spæde begyndelse med Big Bang, liv og molekyler til armageddon og verdens ende, når den 78-årige professor i højenergifysik Holger Bech Nielsen, giver seerne indblik i 'Teorien om det hele'. Sendt første gang 28.12.2019

08:50  

Hemmelige amerikanske missioner II (3-8)
Hemmelige amerikanske missioner II (3-8) Adskillige amerikanske sikkerhedstjenester må arbejde sammen for at identificere og fange en kinesisk software pirat, der truer USA's nationale sikkerhed.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Masha og Bjørnen (6)
Masha og Bjørnen (6) I familiens skød

05:15  

Superhelten Sprinter Galore (17)
Superhelten Sprinter Galore (17)

05:20  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:35  

Ramasjang Mysteriet V (6)
Ramasjang Mysteriet V (6) Hvad er en cirkusdirektør uden sin hat? Det er et godt spørgsmål, for det er lige hvad cirkusdirektøren har fået stjålet! Men hvordan har det overhovedet kunnet lade sig gøre? Se om Kristian og Arthur kan finde ud af, hvem skurken er?

06:05  

Ernest & Celestine (11)
Ernest & Celestine (11)

06:20  

Luk op Luk i - REGLER
Luk op Luk i - REGLER Jakob og Thomas får besøg af Greven af Ramaschakenborg. Jakob har forberedt alt, for det hele skal være helt perfekt. Thomas har til gengæld glemt alt om besøget, og vil hellere holde 'morgenkåbedag'. Thomas synes, det er åndsvagt, at der er regler for, hvad for noget tøj man skal have på, og hvordan man skal spise sin mad, bare fordi der kommer gæster. Da Greven ankommer, bliver det alligevel svært for Jakob at følge alle de regler, han har forsøgt at lære Thomas.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Rod i Historien (8)
Rod i Historien (8) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig en Oprobs-seddel til sin udstilling om besættelsen og tiden efter 2. verdenskrig. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

06:55  

Simon
Simon En nat i legehuset

07:00  

Gurli Gris III (12)
Gurli Gris III (12)

07:05  

Gurli Gris III (13)
Gurli Gris III (13) Brandbilen

07:15  

Morgensang med Ramasjang | Elisabeth og Rosa
Morgensang med Ramasjang | Elisabeth og Rosa I dag er er der skruet helt op for familiehyggen, når Rosa og hendes mor synger nostalgiske sange fra dengang, Rosa var en lille pige. Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:25  

Beccas venner
Beccas venner

07:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Vovserne redder Tilly Pighvar + Vovserne redder en bange elefant

08:00  

Oda Omvendt II (4)
Oda Omvendt II (4) Balder har lavet sin egen zapper, så han kan sætte fart i børnene. I børnehaven går Anissa på line og leger cirkus, men Balder vil ikke have det - det står ikke i dagsprogrammet! Anissas mor er for langsom, og derfor hurtig-zapper Balder hende. Nu ryger tempoet i vejret, så hun kan nå det hele på den halve tid. Anissa vil gerne bare lege cirkus og med Oda Omvendts hjælp, får Anissas mor et skud børnetidsmagi, så de sammen kan lege cirkus i ro og mag. Men Oda bliver sur på Balder, over at han har rodet i hendes ting og bygget sin egen hurtig-zapper.

08:10  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:25  

Motor Mille på maskintur (2)
Motor Mille på maskintur (2) Motor Mille elsker at køre i store maskiner. Men hun har aldrig lært at køre en vaske ægte Monster Truck. Det skal vise sig ikke at være det nemmeste, så Motor Mille er nødt til at lære, hvordan man kører sådan en krabat og øve sig.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (30)
Vidundervovsen Vaffel (30) Vaffel indtil nu

 
DR1

09:05  

Morgensang med Kaya og Ole
Morgensang med Kaya og Ole Syng dagen godt i gang med Kaya Brüel og Ole Kibsgaard. Hver morgen kan du synge med på to kendte, danske sange efter en kort opvarmning.

09:20  

Dyrene i Zoo IV (10)
Dyrene i Zoo IV (10) Solen går ned, og i tusmørket vågner natdyrene i Chester Zoo. Det gælder også jordsvinet Koos, der er begyndt at udvise romantiske følelser for sin søster Himba. Dyrepasserne vil sikre sig, at dyrene parrer sig inden for den rigtige genpulje og beslutter sig for at flytte Himba til en anden zoo. Men det er lettere sagt end gjort.

10:10  

Danske Vidundere: Fur
Danske Vidundere: Fur Nord for Salling og midt i Limfjorden ligger Fur, og det er her Ann Marker og Danske Vidundere denne gang rejser til. Øen er verdensberømt for sit molér, der er skabt for 55 millioner år siden, og som man i dag graver op og forarbejder til blandt andet kattegrus. Øens museumsdirektør Bo Pagh Schultz tager os med ud i landet, og viser, hvordan man finder flotte fossiler. Han demonstrerer, hvordan kæmpemæssige vulkaner i tidernes morgen har lagt kloden øde, og hvordan man kan se disse askelag som sorte og grå striber i de foldede lag af molér på Fur. Ann Marker tager også på fjorden sammen med Jørgen Sørensen, der har været muslingefisker på Fur i mere end 30 år - og sammen drager de ud for at se, om de er heldige at få de blå muslinger i nettet. Sendt første gang 21.11.07

10:30  

Antikkrejlerne XVIII (10)
Antikkrejlerne XVIII (10) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

11:15  

Antikkrejlerne XVIII (11)
Antikkrejlerne XVIII (11) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

DR2

09:30  

Hemmelige amerikanske missioner II (4:8)
Hemmelige amerikanske missioner II (4:8) I 1984 grundlagde den unge, karismatiske Bob Mathews en hær af hvide racister, kaldet The Order, Ordenen. Formålet var at udrydde alle verdens jøder og at omstyrte den amerikanske regering. Gruppen kastede sig ud i et sandt kriminalitetsorgie, stjal millioner af dollars og myrdede en åbenmundet jødisk radiovært. En gruppe FBI-agenter fik til opgave at stoppe en af de største hjemmegroede terroristgrupper i USA's historie.

10:10  

Hemmelige amerikanske missioner II (5:8)
Hemmelige amerikanske missioner II (5:8) I mere end tyve år havde de amerikanske myndigheder forsøgt at få skovlen under den syriskfødte våbenhandler, Monzer Al-Kassar, indtil nogen udtænkte en måde at infiltrere hans inderkreds på med en enestående og risikofyldt undercover operation.

10:50  

Hemmelige amerikanske missioner II (6:8)
Hemmelige amerikanske missioner II (6:8) Efter arrestationen af en berygtet cubansk spion opdager efterretningstjenesten, at der stadig siver hemmeligheder til Cuba. En ny undersøgelse, der koncentrerer sig om udenrigsministeriet, afslører et ægtepar, der er dybt engageret i et sofistikeret net af spionage.

11:30  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet II (1)
Flaskepost fra Stillehavet II (1) Denne gang skal Ivi og Jack rejse til Stillehavet sammen med deres naboer Vilja og Iben. Alle forældrene og fætter Jørgen skal også være med. Vi bygger fyrtårn af affald og gør os klar til at tage afsted

09:20  

Min lille hund Mester (1)
Min lille hund Mester (1) Thomas bor alene i sit stille lille hus, og det er han egentlig glad for. Men da en lille talende hund ved navn Mester dukker op ved hans dør skal han nok ændre mening. Mester kan nemlig dufte at Thomas har lavet frikadeller, og dem vil han gerne have fat i. Mester bruger dagen på at overbevise Thomas om, at de kunne blive bedste venner hvis han fik lov at flytte ind, men Thomas er ikke imponeret. Mester ender dog med at invitere sig selv indenfor og det skal Thomas nok blive glad for.

09:27  

Hunden Ib - tager den skarpe sav
Hunden Ib - tager den skarpe sav

09:30  

Sprinter Galore III - Lillesøster (1)
Sprinter Galore III - Lillesøster (1) Alle i huset er helt optaget af den lille ny lillesøster - undtagen Heino, som er mere optaget af at overtale Sprinter til, at de bygger Sprinters rumskib om til en avanceret tyverialarm, som Heino kan blive rig og berømt på. Men hvis Sprinter bygger rumskibet om, kan det jo aldrig flyve mere - og så kan han jo aldrig rejse ud og se mere af verden ... ?

09:45  

Nana (5:6)
Nana (5:6) Er det synd for kartofler, og kan de reddes, når først de er skrællet? Hvorfor græder Nanas far, og hvem tisser i sengen om natten? Nana: Barbara Topsøe-Rothenborg. Far: Jesper Christensen. Frk.Lind: Ilse Rande. Frk.Rasmussen: Dorte Højsted. En bonde: Niels Hausgaard. Mfl. Manuskript: Per Schultz. Instruktion: Anette Pilmark. Sendt første gang 19.11.88

10:10  

Op og hop (4)
Op og hop (4) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Kalle, der laver rockgymnastik.

10:20  

Junglebogen (27)
Junglebogen (27)

10:30  

Kasper og Sofie (11)
Kasper og Sofie (11) I teatret

10:45  

Vilde venner III (3)
Vilde venner III (3) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Vilhelm og Leyla, der har vagten i klubhuset. De skal bygge en flot legeplads til nogle fasankyllinger, tage sig af to små gravællinger, som har mistet deres mor og hjælpe et pindsvin, som er kommet rigtig galt afsted.

11:05  

Hey Duggee
Hey Duggee

11:10  

Hey Duggee
Hey Duggee

11:20  

Paw Patrol VI
Paw Patrol VI

11:45  

Min mosters historier - Vind i sejlene
Min mosters historier - Vind i sejlene Theodor og Lola skal sætte skibets store sejl. Men det er svært at komme nogen steder uden vind. Lola fortæller historien om Klabautermanden, som bor på ethvert skib. Hvis man fløjter, laver Klabautermanden et mægtigt blæsevejr- og så er der vind i sejlene!

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at der kun er én hanløve i hver løveflok? Ta' med Lille Nørd på løvejagt og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvorfor løven brøler så højt.

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven (12:16) - Kul og koskind
Bonderøven (12:16) - Kul og koskind På Kastaniegården arbejder Frank videre med den nye portåbning til den del af stalden der skal bevares. Dansk salat og asiatisk kål skal plantes og sås i køkkenhaven. Det er godt at have til vinter. Og så laver Frank trækul til smedjen med sin hjemmelavede, thailandske trækulsbrænder.

12:55  

Nak & Æd - en skarv på Læsø (1:10)
Nak & Æd - en skarv på Læsø (1:10) Sol, frost, salt og regn tager imod de to venner på Læsø. De er kommet for at finde en skarv til kokkens gryder. Men jægeren har hørt, at skarven smager dårligt, så spørgsmålet er, om kokken kan redde den udskældte fugl. Men først skal de finde den - så derfor stikker de til søs. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

13:55  

Maddysten (5:8)
Maddysten (5:8) Der er fem familier tilbage i Maddysten, og denne gang skal de udfolde sig i det asiatiske køkken. Familierne skal lave mad med masser af chili, de skal pille tigerrejer på tid og lave en thailandsk inspireret ret, hvor Dak kommer dem til hjælp. Til sidst skal familierne lave running sushi i rå mængder. Der kommer nemlig en flok sultne sushielskere på besøg, og det er familien med flest tomme tallerkner, der vinder konkurrencen. Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, madnørd Timm Vladimir og kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang.

14:55  

Hammerslag - Østjyske søer
Hammerslag - Østjyske søer I aften inviterer Christian Degn hold Øst og Vest til det Østjyske, hvor de skal gætte priser på boliger, der alle har en fænomenal udsigt over en sø. Men der er stor forskel på priserne. Vi starter i Brædstrup med en arkitekttegnet villa med panoramaudsigt over Ring sø. Bagefter går turen til et toprenoveret enderækkehus i Stilling. Og til sidst skal hold Øst og Vest til Ry, hvor de skal gætte pris på en villa, der er opført af den kendte kunstner Poul Steffensen - igen med en drømmeudsigt over søen. Vært: Christian Degn

DR2

12:30  

Anden Verdenskrig i farver (1:13)
Anden Verdenskrig i farver (1:13) Hvordan kunne fredsafslutningen efter 1. Verdenskrigs ufattelige tragedie og tab af menneskeliv, den krig, der "skulle ende alle krige', i løbet af få år føre til en endnu større konflikt? Da den amerikanske børs kollapsede i 1929, bredte den økonomiske depression sig til det meste af verden med høj arbejdsløshed, sult og fattigdom til følge. Millioner af tyskere satte deres lid til Adolf Hitler, der tilbød dem håb og værdighed og lovede dem arbejde og brød. Mussolini regerede i Italien, og i Spanien havde den fascistiske general Franco med italiensk og tysk hjælp vundet borgerkrigen. Hitler havde uantastet indtaget Rhinlandet, Sudeterland i Tjekkoslovakiet og Østrig, men da tyske tropper den 1. september 1939 overskred den polske grænse, sagde Frankrig og England stop. Den Anden Verdenskrig var en realitet.

13:25  

Anden Verdenskrig i farver (2:13)
Anden Verdenskrig i farver (2:13) Den tyske hærs revolutionerende nye måde at føre krig på, den såkaldte blitzkrieg, hvor hele panserdivisioner brød igennem fjendens linjer og afskar dens kommunikationslinjer, bakket op af et luftvåben bevæbnet med styrtbombere, viste sig at fungere så godt, at Polen var nedkæmpet i løbet af fire uger. Hitler var ivrig efter at følge denne succes op mod sine to nye fjender, Frankrig og England, der på papiret havde langt mere militært isenkram end Tyskland. Men da Tyskland startede angrebet mod vest i 1940, virkede blitzkriegen lige så ødelæggende som i Polen. Efter fire uger var Frankrig besejret, og den britiske ekspeditionshær trængt tilbage, og kun en heroisk fransk indsats muliggjorde, at det meste af den britiske hær blev reddet over Kanalen.

14:15  

Galapagos-øerne (2:3)
Galapagos-øerne (2:3) Charles Darwin første ekspedition til Galapagos fandt sted den 15. september 1835, og hans oplevelser og studier af det unikke miljø skulle komme til at ændre vores opfattelse af udviklingen af livet på jorden. Dramatiske rekonstruktioner og betagende naturoplevelser fortæller, hvorfor netop dette sted er en udstillingsmontre for evolutionen. Bevægelser i kontinentalpladerne har skabt en række øer med hver sin karakter, havmiljø og klima. Alle arter på øerne har været tvunget til at tilpasse sig ændringerne eller uddø. Skildpadder har ændret formen på deres skjold for at tilpasse sig netop den ø, de lever på. Blomster er blevet gule for at tiltrække øernes eneste bi. Finker er blevet til bremser for at overleve, og skarver har mistet deres flyveevne. Men ikke alt liv er begrænset til Galapagos. Havfugle kommer langvejs fra og kaskelothvaler kommer for at yngle, og så er der selvfølgelig alle turisterne, der kommer for at opleve det område, der ændrede historien.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Ramajetterne III (8)
Ramajetterne III (8) Kåre og Emil fra Store Nørd lander i Ramasjang Lufthavn. Men der opstår kaos, da Flummer styrter ind i Øvsts velkomstkage. Ramajetterne får travlt med oprydningen, men pludselig lyder en alarm fra bagagesorteringen, og nye uheld truer Nørdernes besøg.

12:50  

Bobbel og Gælles Mission - Havdyrenes sidste håb (5:6)
Bobbel og Gælles Mission - Havdyrenes sidste håb (5:6) En politiblæksprutte forsinker Bobbel og Gælle, der er på vej tilbage med havlægen for at redde Skjoldborg. Det går op for dem, at menneskebørnene er havdyrenes sidste håb.

12:55  

Didrik Drage (34)
Didrik Drage (34)

13:10  

Kika og Bob (19)
Kika og Bob (19) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Onkel Rejes Sørøvershow (4)
Onkel Rejes Sørøvershow (4) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Sara, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne guldur, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og Den Skæggede Havfrue. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

13:45  

Hr. Skægs hotel - Bageren (6)
Hr. Skægs hotel - Bageren (6) Hr. Skæg får besøg af en ung bager fra Marokko. Hun skal tidligt op og møde på sit nye job, men hun er meget dårlig til at komme op om morgenen. Hun har prøvet alt, så Hr. Skæg må være opfindsom for at finde noget, der kan vække hende.

14:00  

Byttebiksen (10)
Byttebiksen (10) Rosa har fundet ud af, at de snart kan fejre, at de har byttet med 1000 børn. Så hun har lavet en kage, men til Lottes store ærgrelse må de først sætte tænderne i den, når de når præcis til 1000. Louis, Felicia og Victoria kommer forbi og vil bytte, men er det mange nok til at nå helt op på 1000?

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Hørmehunden
Hørmehunden

14:45  

Ridderprinsessen Nella (29)
Ridderprinsessen Nella (29)

DR1

15:40  

Kriminalkommissær Barnaby XII: Bristen (4)
Kriminalkommissær Barnaby XII: Bristen (4) "Bristen". Midsomers sportsvognsentusiaster og medlemmerne af den lokale cykelklub er ikke de bedste venner. Cyklisterne mener, at bilisterne kører hensynsløst. Måske er det derfor, at en ukendt gerningsmand er begyndt at overhælde områdets sportsvogne med lim og maling? Mens Barnaby leder efter den skyldige, bliver en cyklist dræbt af en flugtbilist. Skyldes det den verserende strid? Eller er der et helt andet motiv for forbrydelsen? Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Joyce: Jane Wymark. Instruktion: Richard Holthouse.

17:15  

Fader Brown III (2:15)
Fader Brown III (2:15) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

DR2

15:05  

Smag på Singapore med Anthony Bourdain
Smag på Singapore med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer. Tag med til Singapore.

15:45  

Smag på Puerto Rico med Anthony Bourdain
Smag på Puerto Rico med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer. Tag med til Puerto Rico.

16:25  

Kampen om indvandringen (2:6) - "Ikke en krone!"
Kampen om indvandringen (2:6) - "Ikke en krone!" I 1986 kommer det første store opgør i dansk politik om flygtninge og indvandrere. Præsten Søren Krarup vil have danskerne til at boykotte Dansk Flygtningehjælps landsindsamling. Det udløser voldsomme reaktioner og trækker fronterne op for de næste mange års kamp om indvandringen. Gennem 25 år er politiske karrierer blevet skabt eller styrtet i grus og folketingsvalg vundet eller tabt på udlændingepolitikken. Serien om det største drama i dansk politik er fortalt af toppolitikerne selv.

16:55  

Kampen om indvandringen (3:6) - "oprøret på Vestegnen"
Kampen om indvandringen (3:6) - "oprøret på Vestegnen" Året er 1987 og på den københavnske vestegn er de socialdemokratiske borgmestre i oprør over indvandringen. De får opbakning fra partiformanden Anker Jørgensen, der advarer mod at Danmark "bliver overrendt af de fremmede". De nye signaler fra Socialdemokratiet er medvirkende til justitsminister Erik Ninn Hansens skæbnesvangre beslutning om at stoppe de tamilske familiesammenføringer. Men det ender med nederlag - både for de socialdemokratiske borgmestre og for Erik Ninn Hansen.

17:25  

Israel 1945-1948 - en nations fødsel (1:2)
Israel 1945-1948 - en nations fødsel (1:2) Den 29. november 1947 stemte FN for en delingsplan for Palæstina. For jøderne var det en drøm, der blev opfyldt, for palæstinenserne begyndelsen på en katastrofe. 70 år efter den historiske afstemning er spørgsmålet om Palæstina stadig et åbent sår, en slagmark for to folk, splittet af deres fælles historie og en kilde til spænding i regionen og i hele Mellemøsten. Historien fortælles gennem både palæstinensiske og israelske øjne gennem vidnesbyrd og øjenvidne beretninger, palæstinensiske og israelske historikere samt nyt arkivmateriale.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris V (15)
Gurli Gris V (15) Kaptajn Far Hund

15:15  

Gurli Gris V (16)
Gurli Gris V (16) Bedste Kanins Dinosaurpark

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Er der nogen?

16:35  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:45  

Peter Pedal
Peter Pedal

17:00  

Hr. Skægs hotel - Lommetyven (12)
Hr. Skægs hotel - Lommetyven (12) Hr. Skæg kan ikke forstå, hvorfor ting forsvinder på hotellet. Og nu kommer den finske dame med den store frakke og siger, at alle tingene på hendes værelse er forsvundet. Men måske har damen selv noget med det at gøre?

17:15  

Sofus II (4)
Sofus II (4) Sofus lander hos Tvillingerne Frida og Nanna. De bor i en lejlighed i Aarhus, men nu skal de flytte til et hus med have. De pakker og pakker, men da flyttemanden kommer, bliver Nanna bange for at de ikke har fået alle hendes tøjdyr med. Ude i det nye hus giver tvillingerne Sofus en farvelgave inden de skal sove.

17:30  

Bamselægen - Tarmslyng (9)
Bamselægen - Tarmslyng (9) Zafias bamse Bibi har ondt i maven. Den har ikke været på toilettet i noget tid, og når den spiser, kaster den maden op med det samme. Sandra og Zafia tager et billede af Bibi i bamsescanneren og ser, at den har tarmslyng. Ved en kikkertoperation får de snoet tarmen ud igen.

17:50  

Op og hop (5)
Op og hop (5) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Mille, der laver sjove øvelser.

DR1

18:00  

Spise med Price - From Russia with Love
Spise med Price - From Russia with Love Der er intet mindre end broderlig og tapper kosak-stemning i køkkenet, når Adam og James Price fremtryller noget af det bedste, russisk gastronomi har at byde på. Der opstår imidlertid triste mindelser om Sovjettidens varemangel, da en jagt på ægte russisk kaviar viser sig at være en større udfordring end først antaget. Til gengæld får brødrene ny indsigt i russernes sære traditioner for og omgang med vodka, og er heldigvis forudseende nok, til ikke blot at udruste sig med rigeligt smør, men også med rigelig mad, hvis der skulle komme ubudne gæster. www.dr.dk/price Sendt første gang 23.03.10

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Babettes Gæstebud med Brdr. Price (2:2)
Babettes Gæstebud med Brdr. Price (2:2) Vil det lykkes Brødrene Price at genskabe Karen Blixens berømte middag ned til mindste, nørdede detalje? De to brødre har trænet og eksperimenteret i dagevis. Nu skal de få alt til at klappe, når 10 meget forventningsfulde gæster kommer til middag på Rungstedlund. Blandt gæsterne er blandt andet Susse Wold, Margrethe Vestager, Peter Lund Madsen, Puk Damsgaard og Eske Willerslev Lykkes selve genskabelsen? Smager det godt? Og bliver middagsselskabet en succes? Værter: Adam og James Price

DR2

18:20  

For homo til himlen
For homo til himlen Jide Macaulay er kristen prædikant og præst i Church of England. Han er også homoseksuel og vil gerne giftes med sit livs kærlighed. Men de to verdener er svære at forene. Jide ønsker en kirke med en mere positiv holdning til LGBTIQ+ samfundet og til homo-ægteskab for kirkens medlemmer. Følg ham rundt blandt folk med personlige oplevelser med det følsomme emne og se med, når han forsøger at forstå holdningerne blandt lederne af de forskellige kirkesamfund.

19:00  

Rick Stein i København
Rick Stein i København Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. I første program rejser han til København for at udforske det nye nordiske køkken. Og hjemme igen laver han Danmarks nationalret: stegt flæsk med persillesovs.

20:00  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:15  

Kasper og Sofie (10)
Kasper og Sofie (10) På sygehuset

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:50  

Wild Kratts (25)
Wild Kratts (25)

19:15  

Zorro (16)
Zorro (16) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant IX
Svampebob Firkant IX

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Kriminelt: Han kaldte mig neger
Kriminelt: Han kaldte mig neger Kom tæt på forbryderen, offeret, advokaten, den psykisk syge kriminelle eller ham, der gerne vil lægge livet som kriminel bag sig. Og bliv klogere på politiets metoder og på hvad der foregår bag retssalens lukkede døre sammen med retskorrespondent Trine Maria Ilsøe og tidligere chef for Rejseholdet, Bent Isager-Nielsen.

21:55  

Lewis: Det, der er tabt
Lewis: Det, der er tabt Kriminalkommissær Lewis og hans kollega Hathaway bliver tilkaldt, da en universitetslektor findes død ombord på en sightseeing-bus. Sporene fører makkerparret til godset Crevecoeur Hall, hvor Hathaway tilbragte en stor del af sin barndom. Her møder Hathaway en gammel flamme, og det skaber splid mellem den unge politimand og hans chef. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Bill Anderson.

23:25  

Alene i vildmarken USA V (1:12)
Alene i vildmarken USA V (1:12) Nu har de igen meldt sig til en tid med sult, isolation og farer. Ti tidligere deltagere i den amerikanske udgave af 'Alene i vildmarken' vender tilbage - og får en chance for revanche. Denne gang skal de overleve i et nyt ekstremt område, i udkanten af Sibirien. Kun tiden vil afgøre, hvem som vinder pengepræmien - en gang for alle.

DR2

21:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Tag med, når Jonatan Spang spænder apokalypsens ryttere foran satirevognen og rider igennem ugens historier. Jonatan spinner nyhedshjulet, stikker sit satirespyd dybt ind i dobbeltmoralen, griller hyklerne og bringer dig helt tæt på sandheden

21:30  

Hvorfor snakker vi ikke om mig? (5:6)
Hvorfor snakker vi ikke om mig? (5:6) En ravefest på vestegnen tages til helt nye højder, Misjelle og Natasja lancerer endnu en ny podcast om ALLE følelserne og "Fisens Ejermand 2" har endelig premiere.

21:45  

Pøllehullet - det brune værtshus (5:6) - Return to Tinder!
Pøllehullet - det brune værtshus (5:6) - Return to Tinder! Tag med en tur på Pøllehullet og få en velskænket omgang mørk og absurd satire. Lejemorderfirmaet AmagerHalshug tager sig af mordet på Sannes mand, Simon har svært ved at score i byen, og Hr. Klumme brokker sig stadig over ungdommen. Det er brunt, det er dybt, det er Pøllehullet.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Valg i USA - Amerika ifølge Gram
Valg i USA - Amerika ifølge Gram Steffen Gram dykker ned i den amerikanske valgkamps vigtigste historier. I Amerika ifølge Gram debatterer han og tre aktuelle gæster, placeret rundt om i verden, den nyeste udvikling i valgkampen.

23:35  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:05  

Kriminalkommissær Barnaby XII: Den sorte bog (2)
Kriminalkommissær Barnaby XII: Den sorte bog (2) "Den sorte bog". Et hidtil ukendt maleri af den højtskattede lokale kunstner Henry Hodgson er pludselig dukket op. Maleriet bliver solgt på en auktion under stor ståhej, men der stopper historien ikke. For Hodgsons malerier er i så høj kurs, at nogen tilsyneladende er parat til at begå mord for at få fingre i dem. Og snart må Barnaby og Jones atter i arbejdstøjet. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Patricia Blackshaw: Sarah Badel. Instruktion: Peter Smith.

01:40  

Taggart: Rottegift (3:3)
Taggart: Rottegift (3:3) Jim Taggart efterforsker en række mord forårsaget af rottegift. Gamle Mrs. Watson, der solgte sine arvestykker, giver ham en oplysning, der omsider sætter Glasgow-detektiven på rette spor. Men hvordan har morderen båret sig ad, og hvad er motivet? Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion: Alan MacMillan.

02:40  

Hammerslag - Sommerhuse ved det sydlige Kattegat
Hammerslag - Sommerhuse ved det sydlige Kattegat I aften skal vi en hyggelig tur i sommerhus. Hammerslag besøger nemlig skønne sommerhuse ved det sydlige Kattegat. Hold Øst og Vest skal ved aftenens første bolig se et klassisk sommerhus med en dejlig havudsigt, beliggende nær Juelsminde. Herefter skal prisen gættes på et lille bitte træsommerhus, hvor man skal passe på hovedet. Og til sidst skal vi til Saksild ved Odder, hvor vi skal se et moderne sommerhus med en udestue, der kan forlænge sommeren langt ind i efteråret. Vært: Christian Degn

03:25  

Maddysten (4:8)
Maddysten (4:8) Der er fem familier tilbage i Maddysten, og denne gang skal de vise, hvad de kan præstere i det vegetariske køkken. De skal blandt andet lave deres bud på en vegetarburger, hvor bøffen er skiftet ud med en vegetarisk version. De skal også prøves af i en quiz, der tester, hvor mange grøntsager familierne kan sætte navn på. Undervejs bliver familierne overrasket af en flok vegetarer, som skal være gæstedommere. Maddystens dommertrio består af Michelin-kok Dak Wichangoen, madnørd Timm Vladimir og kok og kogebogsforfatter Louisa Lorang.

DR2

00:35  

Vanviddet i Waco (2:2)
Vanviddet i Waco (2:2) Amerikansk dokumentar fra 2018 (Waco: Madman or Messiah) Han var årsag til den mest dødbringende belejring i amerikansk historie. David Koresh - selvudråbt Messias i den amerikanske sekt Branch Davidian, hvis konflikt med myndighederne førte til åbent skyderi med FBI i 1993. Mere end 80 mennesker, herunder flere børn, blev dræbt, da politiet stormede sektens lejr i Waco, Texas. Nu, 25 år efter tragedien, fortæller overlevere historien - hvoraf flere stadig mener at 'Koresh' var Guds sendebud.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2020, SOROE.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1030111248